blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG 18junkiexl
ČLÁNKY
VIDEÁ
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
“There are no rules of architecture for a castle in the clouds.” -Gilbert K. Chesterton
18JunkieXL



Pozdrav od Junkieho
pridal 18JunkieXL 13.8. 2007 o 20:32

Zdravím Sectoráci,
Vítajte v mojom Blogu.
 
Dlhé roky som túžil mať vlastnú stránku, ktorú by som mohol venovať svojim záujmom. Spočiatku to boli chabé pokusy o HTML stránky venované PC hrám. Neskôr som sa jednoducho chcel podeliť o svoje názory na svet a o svoje zážitky. Bohužiaľ, nech už som sa snažil akokoľvek, nikdy som nemal dostatok času aby som to dotiahol dokonca (v podstate ani náladu ). Nie žeby som ho nemal, len sa mi nejako nechcelo :D, a práve preto som sa rozhodol zverejnovať svoje vízie už na hotových stránkach.

Prečo som si teda zvolil Sector.sk?

Dôvod je (s)prostý. Pred pár mesiacmi mi jeden môj (klon) kamarát ukázal tento server. Vzhľadom na to, že trpím mániou registrovať sa všade, kde sa to dá, som neodolal a zaregistroval sa i tuna. Spočiatku som toto privilégium nevyužíval a takmer sem nechodil. Po istom čase, som sa ale rozhodol nejako prispieť do súdka a zverejnil som dve recenzie, ktoré som mal napisáne ešte pre svoje prvé stránky. No nie sú nijako prelomové, ale je to aspoň niečo. (Samozrejme nemám na ďalšie ani čas ani náladu :)) ) Za posledné týždne sem, ale chodím čoraz častejšie, vlastne každý deň a ako som skúmal, čo všetko sa tuna dá robiť, narazil som na možnosť vytvoriť si blog. Tak si vravím, prečo nie? Možno si raz za mesiac nájdem nejakú tu hodinku počas nejakej prebdenej noci, aby som sem prispel svojimi (zvrátenými) myšlienkami. :)

Tak, čo tu môžete nájsť a čakať?

No ťažko povedať, ak si ten čas nájdem, tak sem dám asi všetko, čo ma napadne a čo ma zaujalo. A keďže mna toho napadá veľa (medvede, komáre a najmä čierny kocúr) tak sa máte na čo tešiť. Nájdete tu asi všetko od postrehov z každodenného sveta až po ťažké fylozofické výlevy (moja špecialita :)) ). Kto vie, ale už teraz pracujem s myšlienkami ako by to tu malo vyzerať. No ja pracujem s veľa myšlienkami a mám rozbehnutých dosť iných projektov, ktoré pohĺtia väčšinu môjho času. Skladám básne, píšem knihu a mám rozpísaných pár ďalších príbehov. Taktiež zvyknem raz za čas nakresliť niečo z mojej psychopatickej fantázie a keď raz začnem, neviem, kedy skončiť. Samozrejme sa treba venovať aj rodine a kámošom a najmä samému sebe. A je ťažké rozdeliť tých 12 hodín, kedy som pri vedomí, pomedzi všetky moje aktivity. A navyše sa blíži môj nástup na vysokú školu, takže budem ešte viac obmedzený (vraj) :D ale keď si čas nájdem, tak sem raz za čas niečo pridám, aby som aspoň nejako premárnil váš čas :))

Tak teda...
Čo dodať, cíťte sa tu ako...doma asi nie, ale aspoň dobre. Príjemnú zábavu vám želá

-Junkie-



Prístupov 2910
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Kalendár na Bielej Stene
[ 31.8.2011] (príspevkov 12)
Začalo to čistením klávesnice...
[ 9.2.2010] (príspevkov 5)
She is
[ 15.1.2010] (príspevkov 1)
Pot na veľkej, zrak na malej
[ 15.12.2009] (príspevkov 1)
Evenlife
[ 17.11.2009] (príspevkov 0)
Number 18
[ 27.10.2009] (príspevkov 0)
Love and Lone
[ 19.10.2008] (príspevkov 0)
Rozhovor s Fritzom (*Edit a Preklad do C...
[ 3.6.2008] (príspevkov 0)
Až Ke Hvězdám
[ 27.5.2008] (príspevkov 0)
Fallout Story časť I.
[ 28.8.2007] (príspevkov 0)